7

Coaching
 
Mijn werkzaamheden gaan wat verschuiven, waardoor ik vooral mijn coachingactiviteiten kan uitbreiden. Ik blijf workshops geven en stukken maken, maar ga dat echt minder doen. Dat houdt verband met een chronisch zieke partner en dus veel mantelzorg, maar natuurlijk ook met mijn leeftijd.
Zoals velen van jullie zullen weten: ophouden met theatre of the oppressed doe ik nooit, tenzij m’n koppie het niet meer doet. Nu zit er in dat koppie een schat aan ervaring, die ik heel graag wil blijven delen. Daarom dit aanbod.
Uit mijn rijke ervaring weet ik, dat het na een workshop forumtheater best lastig kan zijn om zelf een forumstuk te schrijven en te regisseren. Zelfs mensen die dat al een aantal keren met succes gedaan hebben, kunnen ineens vastzitten, of willen gewoon een opfrissertje. Hetzelfde geldt (en misschien nog wel meer) na een workshop Cops in the head. Je zou zelf zo’n workshop willen opzetten, maar hoe?
Daarnaast bereiken mij verhalen van mensen, die aan workshops T.O. hebben deelgenomen en daar teleurgesteld in waren, doordat er onvoldoende deskundige begeleiding was. Ik gun het alle docenten, trainers én hun leerlingen en deelnemers om met deze theatervormen te werken, maar dan wel goed!

Het aanbod
Supervisie
-
Als je persoonlijk met een leervraag zit en daar even over wilt komen sparren.
- Als je met een groepje wilt komen, met een of meerdere leervragen.
Coaching
-
Als je (een beetje) vastzit in je praktijk (theater, training, het kan heel breed zijn) en niet goed weet waar dat aan ligt.
Maak een afspraak,
dan gaan we er samen aan werken.
De kosten zijn € 30 per uur p.p., inclusief koffie/thee/ev. lunch.
E-mail
naar ien: dinaien3@gmail.com